Thijs Boermans maakt zich al zorgen om tienerjaren van dochter

25.06.2024 11:00
Beeld: Instagram

Twee keer knipperen met je ogen en je baby is al bijna het huis uit. De tijd vliegt. Thijs Boermans is nu al bezig met later.

Thijs Boermans werd afgelopen februari voor het eerst vader, maar kan zich nu al druk maken over de toekomst van zijn kleine spruit. Hij is dolblij met zijn dochter, maar kan nu al bezig zijn met haar tienerjaren. “Daar denk ik meer over na dan dat ik bezig ben met haar leeftijd nu”, vertelt hij openhartig in zijn podcast Borrelpraat.

Oh Oh Cherso

Medepodcastmaker en papa Niels Oosthoek herkent dat. “Hoe laat je je dochter vrij als ze zegt: ‘Pap, alle meiden gaan naar Chersonissos, dus ik wil ook'”, geeft hij als voorbeeld. Thijs reageert dat hij zijn dochter zoiets niet wil verbieden, maar ‘ik wil wel contact houden’. Ook grapt hij dat AirTags best handig kunnen zijn.

Babybubbel

Thijs geniet intens van de babybubbel. Hij noemde de eerste periode als gezin eerder heel waardevol, mooi en ‘van ons drietjes’. Thijs: “Ik denk dat ik, met Ann, gewoon in die bubbel zit en alles wat daarbuiten komt is nu gewoon even niet zo belangrijk.” Het werk gaat gewoon door, maar Thijs zit ” het liefst de rest van de dag te kijken naar dat kleine kindje.” Hij is dan ook onwijs trots op zijn dochter. “Ik denk dat ik ook al driehonderd dezelfde foto’s heb gemaakt. ..””… Ik word wel zo’n vader die z’n vrienden iedere keer gaat storen weer nieuwe foto’s van z’n kind, haha.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.