Spike en Bella Hay verwelkomen zoon: ‘In onze babybubbel!’

05.06.2024 17:27
Beeld: Instagram

DI-RECT-gitarist Spike van Zoest en zijn Bella zijn voor de tweede keer trotse ouders geworden. Dit delen zij op Instagram.

’28 mei 2024 is onze prachtige zoon Cooper Hay van Zoest geboren ♥️ Moeder en kind maken het goed.’ Cooper is op een bijzondere dag ter wereld gekomen, namelijk op de verjaardag van zijn vader. ‘Een mooier verjaardagscadeau kun je je als vader natuurlijk niet wensen! Lotus is nu al een geweldig trotse grote zus. Wij kruipen nog even terug de babybubbel in!’

Lotus

In 2021 werd het stel voor het eerst ouders van dochter Lotus, zij kwam met 32 weken al ter wereld met een spoedkeizersnede. De placenta liet los en met gillende sirenes werd Bella naar het ziekenhuis gebracht. In &C Oh Baby blikte ze daar eerder terug. “Het waren heel angstige minuten voor mijn partner Spike, want hij wist niet of Lotus en ik het zouden halen.” Bella bleek het HELLP-syndroom te hebben (ernstige zwangerschapsvergiftiging). Van de medicatie die een beroerte of hartfalen zou voorkomen, werd ze doodziek. Na een kwartier kolven moest ze een uur ­slapen om bij te komen. “Ik kon niet televisiekijken, had last van ­stuipen en ik kon niet meer zitten en lopen. Om de prikkels te beperken, mocht ik Lotus maar één keer per dag vasthouden.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.