Uitverkochte Siepie-knuffel van Hema wordt voor bizarre bedragen verkocht op Marktplaats

21.12.2023 12:41
Uitverkochte Siepie-knuffel van Hema wordt voor bizarre bedragen verkocht op Marktplaats

Heb jij de superschattige kerstcommercial van Hema gezien? Deze draait helemaal om kat Siepie. Slim van Hema, want nu wil iedereen een Siepie-knuffel hebben. Eén probleem: de knuffel is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. Dat levert bizarre taferelen op Marktplaats op.

Run op Siepie

Hema verkocht de knuffel van Siepie voor € 12,50. Na die o zo schattige kerstreclame kwam er een run op, want zeg nou zelf: wie wil dat lieve beestje nou niet in huis hebben? Gevolg: uitverkocht! Op X, beter bekend als Twitter, smeken mensen om de terugkeer van Siepie, maar Hema moet ze teleurstellen: “Helaas zijn alle Siepies uitverkocht en er komt voorlopig geen nieuwe voorraad beschikbaar”, schreven ze op 18 december.

Bizarre bedragen op Marktplaats

Wat gebeurt er als een product strak uitverkocht is, maar er wel veel vraag naar is? Juist, de Siepie-knuffels worden voor bizarre prijzen verkocht. Wie naar Marktplaats gaat, vindt daar ruim 120 knuffels. De vraagprijzen schommelen zo rond de € 30 à € 40 (even ter herinnering: ze waren bij Hema dus € 12,50), maar de meeste advertenties staan ingesteld op ‘bieden’. Wie daar een blik op werpt, ziet de prijzen soms voorbij de € 50 gaan.

Teleurgestelde mensen

Daar worden mensen behoorlijk boos van: “De mensen die de Siepie-knuffel van Hema op Marktplaats verkopen voor € 50 mogen echt kolen krijgen voor kerst”, wordt er geschreven op X. “Zo jammer dat mensen ze opkopen en dan voor bizarre prijzen doorverkopen”, schrijft een ander.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief