Roy Donders wordt vader: ‘Van traag zaad naar superzaad’

12.09.2022 09:18
roy donders

Roy Donders wordt vader. Dat maakte hij bekend in zijn vlog Oost West Thuis Best op YouTube. Daarin laat hij de zwangerschapstest zien die zijn vriendin Michelle in de vlog doet.

Roy is dolblij, maar bij Michelle moet het nieuws nog even laten bezinken. “Heel leuk, maar ik ben wel in shock”, zegt ze dan ook.

‘Apart’

Michelle vertelt dan dat ze pas een maand geleden gestopt is met de pil. Roy was onlangs nog naar het ziekenhuis geweest om zijn zaad te laten testen. Hij bleek volgens de artsen traag zaad te hebben, vandaar dat zijn vriendin stopte met de pil. “Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart”, zegt Roy dan ook. Michelle kan niet geloven dat ze na één maand zonder pil al zwanger is. “Dat kan toch niet!”

Meer dan welkom

Roy en Michelle hebben sinds vorig jaar een relatie nadat de zanger eerdere relaties met mannen had. Ondanks de verbazing is het kindje meer dan welkom, zegt het stel in hun vlog.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.