Paul de Munnik vader geworden van vierde kindje

30.10.2023 15:11
Beeld: Instagram

Paul de Munnik is niet alleen terug op het podium, maar ook in de luiers. De zanger is namelijk voor de vierde keer vader geworden.

Eigenlijk zou de zanger met The Streamers op het podium staan, maar het liep toch nét iets anders op 21 oktober. Vriendin Lisa beviel die dag namelijk van hun eerste kindje samen, een zoontje die de naam Moises heeft gekregen.

Het regent zonnestralen

Met Lisa en de kleine gaat het heel goed, zo laat De Munnik weten aan RTL Boulevard. Zo goed zelfs, dat de dag daarna moeder en zoon kwamen kijken toen papa gewoon weer op het podium stond. De Munnik heeft al drie kinderen uit eerdere relaties, Lisa twee.

Tijd en geduld

In een interview met Margriet vertelde Paul eerder openhartig over het vaderschap. “Toen wij (zijn ex-vrouw en Paul, red) kinderen kregen, dachten we dat ik een heel rustige en begripvolle vader zou zijn. Die alle tijd en geduld had. Dat bleek dus tegen te vallen.  Het moest veel meer bij mijn partner vandaan komen. Dat is me ook wel van mezelf tegengevallen. Ik dacht dat ik daar veel meer ruimte voor zou hebben, terwijl ik, en dat is ook meteen het nadeel van mijn vak, vooral bezig was met mezelf te profileren.”

“Toen mijn oudste werd geboren was ik 31 en eigenlijk pas net begonnen als zanger. Ik kon de verantwoordelijkheid natuurlijk wel aan en ik ben ook een liefdevolle vader, maar ik had wel wat meer geduld en tijd willen hebben. Maar de band met mijn kinderen is heel goed, we praten over alles, ze kunnen met alles bij mij terecht en doen dat ook. Dus op basis daarvan zou ik zeggen dat ik de vader ben geworden die ik wilde zijn.”