Na acht kids vindt Nick Cannon het welletjes: hij laat zich steriliseren

19.05.2022 10:42
Nick Cannon Nick Cannon met Golden. Beeld: Getty Images

Na acht koters vindt de Amerikaanse acteur en comedian Nick Cannon (41) het wel welletjes: hij wil zich laten steriliseren. Dat vertelde hij aan E! News. Cannon heeft al zeven kinderen, bij vier verschillende vrouwen. Samen met zijn huidige vriendin Bre Tiesi verwacht hij op dit moment zijn achtste kind. 

Cannon heeft het consult voor zijn sterilisatie al gehad. “Ik ben niet van plan de aarde volledig te bevolken. Ik kijk er wel naar uit om de kinderen die ik nu heb te verzorgen en van ze te houden.” Daarbij zei hij ook troost te vinden bij zijn kinderen, na alles wat hij meegemaakt heeft.

Samen met ex Mariah Carey kreeg Cannon in 2011 de tweeling Monroe en Maroccan. Daarna kreeg hij twee kinderen met model Brittany Bell: zoon Golden en dochter Powerful Queen. Vlak na de geboorte van zijn dochter kwam tweeling Zion en Zillion ter wereld, die hij samen met DJ Abby de La Rosa kreeg. Een paar dagen later kwam Zen ter wereld, zoon van model Alyssa Scott. Zen overleed toen hij vijf maanden oud was aan een hersentumor.

En nu is dus de achtste op komst. Dat vierden Cannon en Tiesie met deze over de top babyshower…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bre Tiesi (@bre_tiesi)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en
je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.