Naar déze stad vernoemt Paris Hilton haar pasgeboren zoon

24.02.2023 15:00
Beeld: Instagram

Paris Hilton deelt voor het eerst duidelijke foto’s van haar pasgeboren spruit en maakt ook de naam van haar zoon wereldkundig. Hij is, heel verrassend, vernoemd naar een stad.

Het jochie luistert naar de naam Phoenix. ‘Onze hele wereld’, schrijft ze bij kiekjes met haar zoon en partner Carter Reum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

In een bijbehorend interview met de Britse Glamour vertelt de realityster over het moederschap. “Ik ben zo geobsedeerd door mijn kleine engel’’, zegt ze. “Als hij in mijn ogen kijkt, smelt ik. Hij is zo’n lieve baby.”

Draagmoeder

In coronatijd startten de kersverse ouders met het invriezen van embryo’s en in januari dit jaar kwam het jongetje dan ter wereld via een draagmoeder. De keuze voor een draagmoeder had niet zozeer met haar leeftijd te maken (Paris is 42 red.), maar met haar angst voor bevallen. “Ik wil zo graag een gezin, maar het gaat om dat lichamelijke aspect. Ik ben gewoon zo bang… Bevallen en doodgaan zijn de dingen die me het meeste angst aanjagen in de wereld.”

Een eventueel toekomstig klein zusje voor Phoenix zal dan ook op deze manier ter wereld komen. Het koppel is namelijk nog steeds in behandeling. Er liggen nu twintig embryo’s in de vriezer: “Ik heb allemaal jongetjes, ik heb twintig jongetjes.” Paris hoopt op een meisje. Ook zij wordt dan vernoemd naar een stad: London.

Bron: Glamour UK, This is Paris podcast