Myron Koops en Enzo Knol geven babyupdate: ‘Bevalling had wat voeten in de aarde’

16.05.2024 11:20
Beeld: Instagram

Twee weken geleden werden Enzo Knol en Myron Koops trotse ouders van hun zoon Riven. Op hun kanaal geven ze een update van hun eerste weken als gezin.

Papa Enzo vertelt: “Riven Khen Knol is de volledige naam van onze kleine knappe man die ons heerlijke nachten bezorgt en heel veel liefde. En heel veel poepluiers, niet normaal. Heb er al een paar honderd op mijn naam staan. Het is prachtig, heel mooi om mee te maken.”

Khen

Ook legt Enzo uit waar de bijzondere tweede naam vandaan komt. “Als je de letters van Khen omdraait staat er Henk. Dat was mijn opa en hij is kort voor de geboorte van Riven overleden. Ik heb altijd heel veel aan hem gehad. Myron kwam met het idee om hem Khen als tweede naam te geven, supermooi.”

Iedere dag heeft het stel gefilmd. “Alle dagen draaien om de baby, dat is logisch… maar ook wel spannend. We willen namelijk absoluut geen familiekanaal worden en tegelijkertijd is Riven degene waar je de hele dag mee bezig bent.” Baby Knol komt wel gewoon in beeld. Zo zagen we het stel al buiten voor een eerste wandeling met hun kleine spruit.

Lees ook – ‘Myron Koops vindt zwangerschap mentaal pittig: ‘Ook al zegt Enzo iedere dag hoe mooi hij me vindt’ >

Over de bevalling vertelt Myron. “De bevalling is thuis gelukt. Dat was heel heel fijn, maar het heeft wel wat voeten in de aarde gehad. Dat gaan we jullie nog in een andere video vertellen, want we hebben zoveel beeldmateriaal.” Enzo vult aan: “Riven maakt het supergoed, Myron maakt het supergoed, ik maak het supergoed. We zijn één happy family.”

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.