Nog meer ellende voor drieling-moeder Fahishta: ‘Ze weet niet wat ze had’

29.01.2024 10:44
gezinsfotos-carlo-fahisha Bron: EO

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering te zien van de populaire televisieserie Meer dan verwacht. Voor een van de meest besproken koppels uit de show, eindigde het programma verdrietig. Carlo en Fahishta besloten namelijk uit elkaar te gaan.

Eerder kreeg drieling-moeder Fahishta al de nodige haatberichten over zich heen. Zo zou ze lui zijn en onaardig doen tegen haar partner Carlo. Zelf reageerde Fahishta aangedaan op de berichten. Zo vertelt ze dat ze erg gekwetst is door alle haatberichten. Fahishta dat alle haatberichten veel met haar doen. “De haatberichten, ze maken me heel verdrietig. Ik zag deze serie als een cadeautje voor mijn kinderen, maar het heeft nu anders uitgepakt.”

Carlo en Fahishta uit elkaar

In de show is te zien hoe Carlo en Fahishta de eerstge verjaardag van de drieling vieren. De twee doen er alles aan om er voor Naila, Justice en Joah een feestelijke dag voor te maken. Zo doen ze een uitgebreide fotoshoot in thema én er is natuurlijk taart.

Toch voelen de ouders zich alles behalve feestelijk. Hoewel Fahishta vertelt hoe trots ze is op haar kinderen, voelt ze tegelijkertijd ook hoeveel energie het eerste jaar haar heeft gekost. “Het is wel gewoon een heel zwaar jaar, soms ben ik gewoon zó moe”, zegt de moeder met tranen in haar ogen.

Vader Carlo beaamt dat. “Het was een zwaar jaar. Helaas hebben Fahishta en ik het niet gered. In bepaalde situaties moet je je trots inslikken. En je moet beiden water bij de wijn doen en nadenken over wat het beste is voor je kind.”

Terug in het ouderlijkhuis

De twee zijn dus uit elkaar en Fahishta woont weer in haar ouderlijkhuis, samen met de drie kinderen. Ook haar zusjes en broertjes wonen nog thuis, waardoor het erg druk is. Het is een noodoplossing voor een paar maanden, zegt ze zelf. Ondanks alles probeert ze positief te blijven. “Ik ben wel een alleenstaande moeder nu en ik ben al zover gekomen, ik sta nog en het gaat zo goed met ze.”

Ook vertelt ze dat ze op zoek is naar een liefdevolle partner en blijkt dat Carlo de kinderen maar één dag per week ziet. Iets waar veel kijkers over vallen. “Een liefdevolle partner? Als er iets is wat Carlo was, is het dát wel”, reageert een kijker op X. Hieronder nog meer reacties op de laatste aflevering van Meer dan verwacht.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.