Kijkers gaan los op drielingmoeder Fahishta uit Meer dan verwacht: ‘Lekker commanderen’

22.01.2024 12:27
gezinsfotos-carlo-fahisha Bron: EO

Het nieuwe EO-programma Meer dan verwacht maakt nogal wat los onder de kijkers. In het programma worden gezinnen met meerlingen gevolgd en kunnen kijkers de leuke én minder leuke momenten van de ouders volgen. Eén moeder valt bij het publiek echter niet zo in de smaak, online krijgt Fahishta dan ook de nodige haatreacties over zich heen.

Na het succes van het programma Een huis vol van KRO-NCRV, komt de EO met een eigen variant op een show rondom grote gezinnen. In Meer dan verwacht worden vier moeders (en drie vaders) gevolgd die niet één, niet twee maar drie baby’s kregen.

Haat reacties voor moeder Fahishta

Kijkers kunnen dus meeleven met het gezellige, chaotische, maar bij vlagen ook pittige bestaan van kersverse meerlinggezinnen. Eén van de deelnemende gezinnen is dat van Carlo en Fahishta uit Almere. Ze zijn de trotse ouders van een meisje Naila en de jongens Justice en Joah.

Waar vader Carlo kan rekenen op lovende woorden van kijkers, is dat voor Fahishta wel anders. Ze zou een prinses zijn. Een klagende moeder en een draak tegen haar partner Carlo. Zo is in één aflevering te zien dat Carlo aan Fahishta zes uur slaap gunt, terwijl hij zelf maar twee uur geslapen heeft. De moeder reageert nu op alle haatreacties via de website van de EO. “Het klopt, op de dag dat deze aflevering werd opgenomen, had ik zes uur geslapen. Maar dat was die ene dag, het is niet zo dat dit voortdurend zo is”, zegt ze over dit fragment.

Ook vertelt Fahishta dat alle haatberichten veel met haar doen. “De haatberichten, ze maken me heel verdrietig. Ik zag deze serie als een cadeautje voor mijn kinderen, maar het heeft nu anders uitgepakt.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.