Max Verstappen gaat op kraambezoek bij neefje Lio (en dat levert deze lieve beelden op)

24.12.2021 08:43

Hoewel Max Verstappen (24) flink moet bijkomen van het zinderende Formule 1 seizoen, waarin hij in de laatste race de wereldtitel wist te bemachtigen, maakt hij natuurlijk ook tijd vrij in zijn agenda om zijn pasgeboren neefje Lio te ontmoeten. 

De coureur werd onlangs voor de tweede keer oom; zijn jongere zus Victoria (22) beviel in december 2020 al van haar eerste kind Luka. De kersverse moeder deelde het bijzondere familiemoment via sociale media.

Zevende hemel

“Family time”, schrijft Victoria bij de foto’s van Max, moeder Sophie, vader Jos en ‘ome’ Max bij de foto’s van de kleine. Lio werd op 6 december geboren, waar zijn oudere broer een jaar ervoor op 7 december ter wereld kwam. Victoria en haar vriend Tom Heuts zijn in de zevende hemel met hun nieuwe aanwinst.

 

Lees ook
Victoria Verstappen bevallen van tweede kindje: ‘Zo verliefd’ >

 

Goud waard

Vanwege Lio’s geboorte kon Victoria niet aanwezig zijn bij Max’ beslissende race in Abu Dhabi. Moeder Sophie bleef ook thuis om haar dochter bij te staan. Hierover zei Max later: “Natuurlijk is het jammer dat ze er niet bij konden zijn, omdat zowel mijn moeder als mijn zus veel hebben bijgedragen aan dit succes. Ja, ik ben altijd op pad geweest met mijn vader, maar zonder deze vrouwen had ik dit niet kunnen doen. Zij zijn goud waard.”

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >