Marieke Elsinga verklapt wanneer de baby ongeveer komt (én deelt bijzonder moment)

16.06.2022 15:39
marieke elsinga

Het kan je haast niet ontgaan zijn: Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje. Eerder maakte de radio-dj al bekend dat ze een jongetje verwacht en nu verklapt ze aan een fan wanneer ze ongeveer uitgerekend is.

Nouja, de specifieke datum houdt ze nog even in het midden.

Nog even geduld

Kaylee, groot fan van Marieke, verrast haar met een cadeautje voor de baby: een kruik. Dat is te zien in een TikTok-filmpje. “Hier kun je er niet genoeg van hebben”, zegt Marieke enthousiast. “En hij komt in de winter. Herfst, winter”, verklapt ze. Nog even geduld, dus. Eerder maakte Marieke al bekend dat zij en haar vriend een jongen verwachten. De presentatrice zit momenteel volop in de babynamen. “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang”, vertelde ze op de radio.

Bijzonder moment

Nog een bijzonder moment deze week: Marieke voelde de baby in haar buik voor het eerst. “Ik heb de baby gevoeld… echt te gek”, schreef ze in Stories. Hoe poes Kiki daarop zal reageren, is nog maar de vraag. “Er komt natuurlijk een moment dat zij de baby ook gaat voelen, dat wordt wat!”

Lees ook: Zien: Marieke Elsinga showt babybuik op sportief kiekje

Foto: Instagram

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.