Mooi babynieuws: Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees verwelkomen tweede dochter

07.12.2022 19:41
Beeld: Mark Groeneveld

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn dolgelukkig: de twee zijn woensdag ouders geworden van hun tweede dochter. En net als zus Jagger heeft ook zij een heel bijzondere naam.

Met de komst van dochter Suki Kempees zijn Lizzy, Yuki en dochter Jagger (1) nu een gezin van vier. ‘Een nieuw lid van de familie. We zullen voor altijd van je houden’, schrijven ze bij een prachtige gezinsfoto op Instagram. Het meisje draagt een Japanse naam die ‘geliefd’ betekent, laten ze weten.

Tweede dochter

Op Qmusic laat Yuki, onderdeel van Kriss Kross Amsterdam, weten: “Met mij gaat het heel goed, maar ik hoefde niet zoveel te doen. Lizzy heeft zich er goed doorheen geslagen en ja, vrouw en kind maken het goed.” In februari 2021 beviel Lizzy van dochter Jagger. Eerder dit jaar vertelde de modeontwerper en -blogger in Kek Mama openhartig over het moederschap. “Maandag is mijn heilige moederdag, daar komt niks of niemand tussen. Ook niet snel-snel, ook niet éven mijn moeder invliegen, gewoon niet, klaar.”

Lees ook: Modeblogger Lizzy van der Ligt: ‘Vroeger moest ik niets van baby’s hebben’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.