Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees verwachten tweede kindje

09.08.2022 14:45
Beeld: Mark Groeneveld

Mode-ontwerpster Lizzy van der Ligt en muziekproducer Yuki Kempees verwachten hun tweede kindje. Dat maakt het koppel bekend met een zoete video op Instagram. 

De twee plaatsen een video, waarin ze er meer dan dolgelukkig uitzien. Ze dansen samen met een waanzinnig uitzicht op de achtergrond en Yuki kust Lizzy’s buik. “We love you already, hope you turn out as good as Jagger”, staat erbij geschreven. Samen hebben de twee al dochtertje Jagger van 1 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

De video werd gemaakt in Ibiza, waar het gezin genoot van een vakantie. Wanneer de baby komt is niet bekend.

Moederschap

Begin dit jaar sprak Lizzy nog uitgebreid met Kek Mama over het moederschap. “Vroeger dacht ik: hoe kun je nou gelukkig zijn als je de hele dag thuiszit met een kind? Nu zit ik liever thuis met mijn kind dan dat ik de hele dag op een troon fabulous zit te zijn tussen allemaal mensen die graag over zichzelf praten. Dat gezegd hebbende: mijn werk mag dan niet het allerbelangrijkste mijn leven zijn, ik wil nog altijd carrière maken. Van dagelijks thuiszitten zou ik ook zeker geen leukere moeder worden. Ik heb echt mijn eigen ding nodig”, vertelde ze toen. Je leest het hele artikel hier.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:
*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden
Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.