Liefdesbaby voor Anna Nooshin en Thijs Boermans

16.08.2023 16:43
Anna Nooshin zwanger Beeld: @annanooshin

Anna Nooshin (36) en Thijs Boermans (26) verwachten hun eerste kindje. De influencer en presentatrice plaatste vandaag een mooie aankondiging op Instagram.

Onlangs vertelde Anna in het Youtube-programma Open Casa van Robbert Rodenburg na maanden van speculatie in de media, dat ze dolgelukkig is met haar grote liefde, maar dat het stel zo min mogelijk hierover zal delen. Gelukkig steken ze de komst van hun kleintje niet onder stoelen of banken!

Eerste zwangerschap

Op haar Instagram Stories schrijft ze erg dankbaar te zijn, maar dat ze de reacties onder haar video heeft uitgezet, omdat deze haar anders zouden overweldigen: “Ik wil proberen om zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen.”

Kinderwens

Nooshin liet in meerdere interviews in het verleden al wat los over haar kinderwens. Zo zei ze tegen Grazia in 2020: “Kinderen krijgen vind ik iets heel moois, dankbaars en prachtigs, maar het is een onderwerp waar ik zelf echt nog niet mee bezig ben.” Daar is anno 2023 verandering in gekomen.

Gefeliciteerd! ❤️