Zo zien de kinderen van de Friends-cast eruit volgens AI

07.11.2023 11:32
Beeld: Pinterest

Heb je je ooit afgevraagd hoe de toekomst eruit zou zien voor de geliefde vriendengroep uit de serie Friends? Dankzij de wonderen van kunstmatige intelligentie (AI) weten we nu hoe de kinderen van Chandler en Monica, Rachel en Ross en de andere castleden eruit hadden gezien.

Joey en Janice

Beeld: Instagram

Die had je niet aan zien komen hè? Hoewel Joey in de serie als vrijgezel eindigt, heeft-ie volgens AI toch de ware gevonden. Op de foto wordt hij vergezeld door niemand minder dan Janice (Oh. My. God.) en twee buitengewoon schattige zoontjes. Alhoewel: misschien is het toch maar beter dat de serie niet zo eindigde.

Ross en Rachel

Beeld: Instagram

Ross en Rachel, die ons allemaal in seizoen 8 lieten smelten bij de geboorte van dochter Emma, schijnen de gezinsuitbreiding voort te hebben gezet. Volgens AI kregen ze nog een dochter. De grote vraag blijft: waar is Ross’ zoon, Ben?

Phoebe en Mike

Beeld: Instagram

Phoebe eindigde in de serie met Mike, en haar droom van een eigen gezin werd met behulp van AI werkelijkheid. Op de afbeelding zie je hen samen met twee dochters, die sprekend op hun moeder lijken. Diehard ‘Friends’-fans weten dat Phoebe in de serie draagmoeder was van de kinderen van haar broer. Fun fact: Lisa Kudrow, die Phoebe speelt, was destijds in het echt ook zwanger.

Monica en Chandler

Beeld: Instagram

Last but not least: Monica en Chandler. Monica heeft nu eindelijk het gezin waar ze altijd van droomde. Maar er is iets opvallends aan de foto. In de laatste aflevering van Friends werden Chandler en Monica de trotse adoptieouders van tweeling Jack en Erica. Dus wie is het meisje boven Monica, en wie is het derde kindje? Ach, het blijft kunstmatige intelligentie.