Kersverse ouders Famke Louise en Denzel geven update vanaf roze wolk: ‘Eerste spuitluier gehad’

27.01.2022 09:08

Bijna drie weken geleden kwam Nówie, het zoontje van Famke Louise (23) en Denzel Slager (28), ter wereld. Inmiddels zijn de twee helemaal gewend aan flesjes, gebroken nachten en ja, ook aan die vervelende spuitluiers.

Vanaf hun roze wolk geven ze een update over hun eerste weken als ouders. 

 

Trotse ouders

“We zijn lekker aan het genieten van de kleine”, vertelt Famke aan RTL Boulevard. Vol trots vertellen de twee over hun kleine spruit. “Hij is heel vrolijk”, zegt Denzel. Extra fijn: Nówie huilt amper. “Als hij huilt, is er wat aan de hand. Dan heeft hij honger of moet hij verschoond worden”, aldus de oud-voetballer. En daar heeft Denzel inmiddels genoeg ervaring mee. “Hij heeft z’n eerste spuitluier gehad. Daar ben ik de dupe van geweest, haha.” Maar ook Famke doet het volgens Denzel fantastisch. “Het is niet normaal, zij is zo’n goede moeder. Het lijkt gewoon alsof zij dit al eerder gedaan heeft.”

 

Lees ook
Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van eerste kindje >

 

Supersterke relatie

De komst van een baby heeft veel invloed op je relatie, maar bij Famke en Denzel is dat alleen maar positief. “Er bloeit iets nieuws. Je ziet elkaar op een heel andere manier”, vertelt Denzel. Famke vult aan: “Je leert op een andere manier van elkaar houden. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Ik weet gewoon dat het onze relatie supersterk maakt. Het gaat eigenlijk nóg beter, dus dat is alleen maar mooi.”

Bron: RTL Boulevard

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram