Katja Schuurman viert verjaardag van dochter Sammie met ex Thijs Römer

25.04.2023 13:50
Bron: Instagram

Het is feest in huize Schuurman. Haar dochter Sammie blaast vandaag namelijk 13 kaarsjes uit en dat werd gevierd met een feestelijk ontbijt. De Nederlandse actrice deelt een lieve foto op Instagram met haar dochter.

Om de verjaardag van Sammie te vieren wordt er – traditiegetrouw – genoten van een heerlijke traktatie, namelijk een ijs-ontbijt. Het feestelijke ontbijt wordt gevierd samen met Katja’s ex en vader van Sammie, Thijs Römer en zijn ex Igone de Jongh.

Schuurman krijgt veel gelukswensen onder haar post. Zo reageert onder andere Bibi van der Velden: “Happy Birthday Sammie ❤️❤️❤️”.

Jaarlijks ijs-ontbijt

Ook vorig jaar werd Sammie’s 12e verjaardag gevierd met ijs-ontbijt. Katja plaatste toen een foto van haar en Igone met de tekst: “Twee mama’s aan je bed vanochtend om je jouw jaarlijkse ijs-ontbijt te serveren! En je toneelspelende vader in België via de telefoon er ook bij. Gefeliciteerd fantastische dochter van ons, met je 12e verjaardag!”

Modern family

“Wat me altijd enorm ontroert, is het ritueel rond Sammies verjaardag,” zei Igone ooit eerder in Linda. “Zij wil dan ’s ochtends vroeg meteen ijs eten, en dan het liefst met de hele familie erbij: Katja, Thijs, ik, mijn zoon Hugo, mijn ex, onze ouders… Heel erg Modern Family, zeg maar. Op die dagen ben ik nóg trotser op hoe liefdevol we dit allemaal doen.”

Nadat bekend wordt dat Thijs wordt vervolgd voor online zedendelicten verbreekt Igone begin dit jaar haar relatie met de Nederlandse acteur. Katja en Thijs zetten na een huwelijk van 8 jaar in 2015 een punt achter hun huwelijk. Desondanks wordt ook dit jaar de verjaardag met de ‘hele familie’ gevierd.

Bron: Instagram, RTL Boulevard