Roze wolk: Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk denken dat ze een meisje krijgen

03.04.2023 12:36
Beeld: Instagram

Bijna twee weken geleden maakten Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels bekend in verwachting te zijn. De papa to-be heeft al een sterk voorgevoel wat het wordt, zo vertelt hij in zijn podcast Geuze en Gorgels.

“Ik ben ontzettend blij. Ik voel dat het in deze fase perfect past. Ik kan het ook niet meer wegdenken ofzo. Ik wil nu gewoon vader worden.”

Magisch

Vroeger droomde de presentator van een jongetje. “Maar dat komt gewoon omdat je als vent denkt: wat kan ik dan allemaal met dat jongetje gaan doen? Voetballen, al die mannendingen. Maar nu ik in mijn hoofd heb dat het een meisje wordt, vind ik het misschien wel bijzonderder om mee te beginnen. Ik denk als je als vader een goede band met je dochter hebt, is dat iets magisch.”

Veertien weken

Jessie Jazz is inmiddels veertien weken zwanger. Bij een printscreen van haar zwangerschapsapp schrijft ze in haar Instagram Stories: ‘Ondertussen in mijn buikje groeit dit kleine mensje langzaam door. Week 14 is aangebroken, zo fijn om dat eerste trimester achter de rug te hebben. Kan niet wachten tot ik je kan voelen trappelen.’