Jill Goede geeft zwangerschapsupdate en showt babybuik

24.04.2024 15:59
Beeld: Instagram

Big Brother-winnares Jill Goede en haar verloofde Leroy verwachten hun eerste kindje samen. De mama to be geeft een update over de zwangerschap. ‘Alweer op de helft.’

Jill schrijft: ‘We zijn alweer op de helft en ik word steeds nieuwsgieriger naar dit kleine spruitje.’ De twintig weken-echo vond ze erg spannend, maar alles was volgens haar gelukkig perfect.

Salamiplakken

Jill omschrijft de afgelopen weken als de spannendste en meest bijzondere tijd ooit. Niemand heeft me ooit verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken en dat je emoties binnen een seconde alle kanten op kunnen gaan. Of hoe moe je kan zijn. Maar voor haar (Jill en Leroy verwachten een meisje, red.) heb ik alles over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten.’

Ze prijst haar bonusdochter die nu al de lieve grote zus is en maar niet van Jills buik af kan blijven. Zeker niet nu de baby begonnen is met schopjes geven. Ze sluit af met ‘Ik kan niet wachten om de andere twintig weken in te gaan.’ Ook deelt ze een prachtige foto van haar gegroeide buik met haar volgers.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.