Te zoet: Jessie J deelt video van negen maanden oude zoon

13.02.2024 16:12
Beeld: Getty Images

Negen maanden in, negen maanden uit: dat is voor veel mama’s toch een mijlpaal. Zo ook voor Jessie J die een video deelt vol lieve gezinsfoto’s.

De zangeres schrijft bij de video: ‘Ik begrijp de mensen nu die zeggen: de dagen zijn lang, maar de maanden zijn kort.’

Ze bedankt haar partner Chanan voor hun ‘sonshine’. ‘Mijn gezicht vertelt je hoe ik denk over deze jongen.’ En inderdaad: we zien Jessie stralend met haar mannen.

Grote wens

Jessie J is altijd heel open geweest over haar grote wens om moeder te worden en hoe moeilijk dat was. In november 2021 deelde de 34-jarige Jessie dat ze een miskraam had gehad. Hoewel het verdriet groot was, besloot ze diezelfde avond toch op te treden. ‘Ik wil eerlijk zijn en niet verstoppen wat ik voel. Dat verdien ik. Ik wil zoveel mogelijk mezelf zijn als ik kan op dit moment. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor mezelf en mijn kleine baby’tje, dat zijn best heeft gedaan’.

Later vertelde de zangeres openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze bleef echter altijd volhouden dat ze ooit moeder zou worden. “Ik geloof in wonderen”, vertelde ze en ze kreeg gelijk. Negen maanden geleden werd haar zoon Sky Safir Cornish Colman geboren.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.