Geinig filmpje: moeder somt alle redenen op waarom kleuter boos is (en die zijn nogal eh, bijzonder)

04.12.2023 11:51
puberteit_alles_verpesten

Denk je alles onder controle te hebben, snijd je de boterham van je kind per ongeluk in zes stukken in plaats van acht. Met een driftbui van heb ik jou daar tot gevolg. De 4-jarige dochter van de Amerikaanse Kristen kan er ook wat van, blijkt uit het hilarische filmpje dat de moeder deelt.

In een video – die inmiddels hartstikke viral gaat – vertelt Kristen wat ze allemaal heeft gedaan om haar kleuter een driftbui te bezorgen. Houd je vast:

  • “Ik had een puist op mijn gezicht. Dat had ik natuurlijk niet moeten doen.”
  • “Ze vroeg waar ze geboren is. In het ziekenhuis, vertelde ik. Ze was boos omdat ze liever in Target geboren was, zodat ze meteen een cakepop kon eten.”
  • “Ze mocht van mij niet in de oven klimmen, waar ik op dat moment friet in bakte.”
  • “Ze feliciteerde me met mijn verjaardag. Toen ik vertelde dat ik niet jarig was, werd ze zo kwaad dat ik die avond bijna een nep-feestje wilde organiseren.”
  • “Ze vond de ham te veel naar ham smaken.”
  • “Ik moest meezingen met een liedje dat ze net bedacht had en ze werd boos toen ik de tekst niet kende van een liedje dat ik nog nooit gehoord had.”
  • “Ik vertelde haar dat ik nooit een beugel had gehad.”

Lees ook: Zo voed ik op: ‘Ik laat de driftbui van mijn peuter gewoon gebeuren, ook in de supermarkt’

Nog meer hilarische redenen

Kristen is duidelijk niet de enige met zo’n dramaqueen in huis. De reacties onder het filmpje staan vol lachwekkende redenen voor een driftbui. Zo schrijft een moeder: ‘Mijn peuter weigerde met me te praten omdat ik hem niet naar de opvang liet rijden door onze hond.’ Een ander schrijft: ‘Mijn kinderen (4 en 5) waren woest omdat ik ze niet had uitgenodigd voor mijn verjaardag toen ik een kind was.’ Oké, nog eentje dan: ‘Mijn vierjarige was boos op me omdat het niet sneeuwde. Hij heeft bijna een uur gehuild. We wonen in het zuiden van Californië.’