Estavana Polman en Rafael van der Vaart dromen van gezinsuitbreiding

30.04.2024 16:23
Beeld: Instagram

Powercouple Rafael van der Vaart en Estavana Polman zouden samen graag nog een kindje krijgen, zo vertelt de oud-voetballer aan RTL Boulevard. De twee hebben samen dochter Jesslynn (6).

“Estavana is natuurlijk nog wat jonger. En ik ben natuurlijk wel blij met Damian (17) en Jesslynn (6)… alleen ja, nog een kleine… Dat vind ik niet erg,” zegt hij voor de camera. Rafael vervolgt: “Al vind het ook altijd wel moeilijk om over te praten, want het moet je ook maar gegund zijn. Er is zoveel narigheid en ik vind (een kindje krijgen, red.) echt een geschenk. Zoiets beslis je niet, zoiets gebeurt.”

Focus op man en kinderen

Estavana liet ook al eerder aan Shownieuws doorschemeren dat ze gezinsuitbreiding wel heel leuk zou vinden. De handbalster richt zich nog op haar sportcarrière, maar wil zo gauw als haar sportcarrière klaar weer terug naar Nederland. “Ik zou het fijn vinden om terug te gaan naar m’n familie en vrienden. Me te focussen op mijn vent en mijn kinderen.” Nu wonen Estavana en Jesslynn in Boekarest, waar ze handbalt en reist Rafael op en neer tussen Nederland en Roemenië. Ook vliegen zijn moeder en schoonmoeder regelmatig in om op te passen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.