Drew Barrymore geeft haar dochters nooit speelgoed voor kerst (en dit is waarom)

15.12.2022 16:05
drew barrymore

Een kerstboom met stapels cadeaus eronder? Dat zul je bij Drew Barrymore thuis niet zo snel zien. De actrice en presentatrice geeft haar dochters met kerst geen speelgoed of andere cadeaus. En daar heeft ze een goede reden voor.

“Ik neem ze elke kerst mee op een tripje”, vertelt ze in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. “Ze krijgen geen cadeaus, iets wat ze op hun leeftijd niet leuk vinden, maar ik zeg altijd: ‘We zullen ons de plek, de foto’s en de ervaring blijven herinneren en dat wil ik jullie geven.’”

Lees ook: Drew Barrymore openhartig over daten als alleenstaande moeder: ‘Ik weet niet hoe dat moet’

Voordelen

Het is niet zo dat Drews dochters Frankie (8) en Olive (10) nooit cadeaus krijgen. “Gedurende het jaar krijgen ze genoeg, dus ik ben niet zo’n vreemde, strenge en kille moeder die zegt: ‘Jullie krijgen geen cadeaus!’ Ik vind het geven van een herinnering gewoon een beter cadeau. Daar investeer ik liever in dan in een poppenhuis, ofzo. Het trekt zich uiteindelijk wel recht.” En nog een voordeel van een cadeauloze kerst: “Ze klagen nooit omdat ze iets hebben gekregen dat ze niet leuk vinden.”

Bron: ET

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.