Douwe Bob blijft beschuitjes smeren: ‘Vorige maand vader geworden van een tweede meisje’

06.01.2022 22:44
Douwe bob

Even leek het erop dat Douwe Bob door de zwangerschap van zijn ex Anouk voor de tweede keer vader zou worden, maar niets blijkt minder waar: het wordt de dérde telg van de zanger. Hoe dat zit? Hij is in december niet alleen vader geworden van dochter Bobby Lou, maar ook van een tweede meisje bij een andere, nog onbekende vrouw.

“Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen”, zegt de zanger op Facebook. Daarmee doelt hij op het feit dat Yvonne Coldeweijer, die achter het ‘juicekanaal’ Life of Yvonne zit, het nieuws al eerder deelde.

Geen relatie

“Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, sluit hij zijn verhaal af. Donderdag maakte Douwe Bob bekend dat zijn ex-vriendin Anouk vijf maanden zwanger is van hun kind. De zanger heeft met alle drie de vrouwen geen relatie.

 

Lees ook
Fotoserie: 8x mannen die het vaderschap iets eh, ‘anders’ hadden voorgesteld >

 

‘Niet zoals het heurt’

Douwe Bob noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin donderdag in RTL Boulevard “onorthodox en misschien niet zoals het heurt”. Toch is hij naar eigen zeggen heel blij en gelukkig. “Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen.”

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >