Babynieuws: Charlotte Nijs is zwanger van haar tweede kindje

23.11.2023 09:40
Charlotte Nijs zwanger

Charlotte Nijs (35) is zwanger. Dit blijde nieuws maakte ze woensdag bekend via Instagram.

Op de foto is de presentatrice bij het stembureau. “Ga stemmen! Ook voor toekomstige generaties”, schrijft ze bij het kiekje. Op de foto is al een duidelijke babybuik te zien.

Charlotte Nijs onthult zwangerschap

Charlotte is als journaliste en presentatrice gespecialiseerd in politiek. De dag van de verkiezingen is dus een belangrijke dag voor haar, maar niet alleen vanwege haar werk. Dat ze woensdag haar zwangerschap onthulde op een dag dat we massaal naar de stemhokjes gingen, was niet voor het eerst. Bij haar eerste kindje deed ze namelijk precies hetzelfde.

Broertje of zusje voor zoontje Cédric

Toen Nederland in maart 2022 mocht stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maakte ze haar zwangerschap ook via Instagram bekend. Charlotte kiest er graag voor om het nieuws vrij laat in haar zwangerschap naar buiten te brengen. Ze beviel namelijk een maand later, op 22 april 2022, van zoontje Cédric. De 1-jarige knul krijgt er binnenkort een broertje of zusje bij.

Relatie

Charlotte is samen met haar vriend Joost. Eerder had de journaliste acht jaar lang een relatie. Ze dacht altijd dat ze met die man een gezin zou stichten. Die relatie liep alleen stuk. Ze was tweeënhalf jaar vrijgezel, toen ze Joost ontmoette via een vriendin.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >