Caroline Mol en Jan Dulles staan stil bij geboortedag Donna: ‘We denken aan je’

13.09.2022 15:03
Caroline Mol

Op 19 december 2020 overleed Donna-Maria, het drie maanden oude dochtertje van 3Js-zanger Jan Dulles en Caroline Mol. Vandaag zou het meisje twee jaar zijn geworden. Op Instagram delen Caroline en Jan een berichtje om stil te staan bij haar geboortedag.

‘Vandaag 2 jaar geleden maakte jij mij de gelukkigste mama ter wereld’, schrijft Caroline bij een oude foto met baby Donna. ‘Lief meisje van me… waar je ook bent…. Ik mis je elke dag iets meer. Gefeliciteerd lieve engel.’ Jan deelt een foto van Donna’s grafje, met de woorden: ‘Gefeliciteerd Engeltje!!! We denken aan je… Altijd.’

Verschrikkelijke tijd

Donna overleed op 19 december 2020 door een scheurtje in haar middenrif. Ze werd maar drie maanden oud. Vorig jaar vertelde Caroline in Kek Mama openhartig over die verschrikkelijke tijd. “Donna was uniek en zal altijd onze oudste dochter blijven, ook nu ik zwanger ben van weer een meisje. Dit kind zal opgroeien in de wetenschap dat ze een overleden zus heeft.” Eind november 2021 beviel ze van dochter Lina. Caroline en Jan hebben ook een zoon: James (3).

Lees ook: Caroline Mol: ‘Als ik het moeilijk heb, jank ik keihard bij haar grafje’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)