Beyoncé krijgt kritiek op haar opvoedstijl vanwege dít fragment uit haar documentaire

07.12.2023 10:48
Beyoncé krijgt kritiek op haar opvoedstijl vanwege dít fragment uit haar documentaire

Hoe wereldster Beyoncé haar kinderen opvoedt, blijft normaal gesproken achter de gesloten deuren van haar villa. Toch krijgen we daar nu iets van mee dankzij haar nieuwe bioscoopfilm. De zangeres kan op flink wat kritiek rekenen.

Beyoncé heeft van haar succesvolle worldtour Renaissance een film laten maken die nu in de bioscopen draait. Het is een documentaire waarin we vooral het concert zien, maar ook wat unieke behind the scenes-beelden. Eén fragment is in het bijzonder opgevallen.

Beyoncé krijgt kritiek op haar opvoedstijl

Blue Ivy, de 11-jarige dochter van Beyoncé en Jay-Z, heeft een grote rol in de film. Blue ging namelijk met haar moeder mee op worldtour en verscheen ook op het podium. Samen met haar moeder danste ze iedere show op het nummer Power. Ook achter de schermen deed de mening van Blue ertoe.

Het beruchte fragment

Zo is te zien hoe Beyoncé een overleg heeft over de setlist van de show. De zangeres laat weten dat ze het liedje Diva wil inkorten. Een medewerker van Beyoncé doet de suggestie om Diva van de lijst af te halen. Blue is ook in de ruimte en zij is het daar niet mee eens. “Nee, niet Diva. Alsjeblieft! Dat kan je niet doen!”, laat Blue weten. Beyoncé besluit haar dochter te corrigeren: “Blue, je moet even rustig doen. Ik waardeer je mening, maar je kan niet door mensen heen praten.” In het volgende fragment is te zien dat het liedje Diva toch in de show terecht is gekomen en het lijkt geen korte versie te zijn. Blue heeft dus haar zin gekregen.

Reacties

Het fragment uit de documentaire gaat momenteel viral op social media. Mensen hebben een boel te zeggen over de opvoedstijl van de zangeres. Zo wordt het ‘gentle parenting’ genoemd. Men vindt het absurd dat Blue bij de meeting aanwezig mocht zijn en dat ze haar zin kreeg. Maar er klinken ook positieve geluiden. Zo wordt de vergelijking met de opvoedstijl van de Kardashians gemaakt. “Ain’t no Kardashian parenting in the Carter house”, wordt er geschreven. Wie weleens naar de realifesoap van de Kardashians kijkt, weet dat de kinderen daar aan de lopende band door hun ouders heen schreeuwen, zonder dat ze gecorrigeerd worden. Bekijk het fragment hieronder zelf:

@beyzcez7 Beyonce querendo descartar Diva , e a Blue nao deixou , vemos claramente qjem manda #Beyonce #renaissance #blueivy ♬ som original – QueenBeyyyyy

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >