Wil je zien: Bettina Holwerda knutselde nog even snel een sinterklaassurprise voor haar zoon

05.12.2023 16:43
Bettina Holwerda

Leuk die sinterklaassurprises op school, maar wie zitten er de dag van tevoren tot diep in de nacht te knutselen? Juist, ouders! Ook Bettina Holwerda moest aan de slag voor haar zoon en het resultaat is hilarisch.

“Oh Sinterklaas, was is het toch een magische fase. Wat is het toch heerlijk, wat is het toch genieten. Het maakt niet uit dat ik maar anderhalf uur per nacht slaap omdat er een en al onrust is in huis”, aldus een ietwat sarcastische Bettina op Instagram. “Er moesten surprises gemaakt worden en natuurlijk doen de kinderen dat helemaal zelf.”

Bettina Holwerda knutselde een sinterklaassurprise

Lux, de zoon van Bettina en haar man Jim Bakkum, had dan wel zelf een skateboard geknutseld, hij wilde er ook nog graag een hondje op. “Degene voor wie hij het maakte, heeft een hondje. Dus ik zei: ‘Joh, ga jij naar school, kom ik straks met de surprise en zorg ik dat jij een hondje hebt’.” Bettina ging vol goede moed in de weer met karton, maar er kwamen onverwachts wat zaken tussendoor, waardoor de tijd toch wel begon te dringen.

Teleurgesteld kind

De hond kwam er! Alleen… “Hij heeft geen poten. En de lijm was op dus er is ietwat veel plakband.” Toch bracht Bettina de hond trots naar school. Daar kreeg ze van zoon Lux een nogal teleurgestelde reactie: “‘Kijk, ik heb aan de achterkant een opening gelaten, zodat je kan grabbelen in z’n kont’, zei ik tegen hem. Dat was eigenlijk omdat het papier op was, maar ik heb er een hondenanus van gemaakt.” Lux vond het niks. Lang verhaal kort: “Ik heb hem weer meegenomen naar huis”, aldus Bettina.

Benieuwd hoe de surprise eruit zag? Dat zie je in deze video:

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >