
Yolanthe: ‘Hij stond daar, zijn kleine handje op de kist, tranen over zijn wangen’
Yolanthe Cabau woont met zoon Xess (9) in Los Angeles. In deze column deelt ze haar ervaringen als single moeder en carrièrevrouw.
Een goed gevulde charcuterieplank scoort altijd punten bij gasten. Maar ja, waar begin je met al die kazen, vleeswaren en bijgerechten? En waarom lijkt het bij iedereen zo simpel om het mooi te maken, maar ziet het er bij mij uit alsof er een kleuter tekeer is gegaan met plakken kaas en worst?
Een charcuterieplank, ik vind het altijd prachtig. Sommige mensen zijn er zo goed in om het allemaal mooi op te dekken. Ik hoor niet bij die mensen en iets zegt me dat ik daar niet de enige in ben. Met het oog op de aankomende feestdagen, zocht ik het voor mij en mijn lotgenoten uit. Met deze tips creëer je een epische borrelplank die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook smaakt als een feestje!
Een mooie borrelplank of charcuterieplank heeft verschillende smaken, kleuren en texturen. Begin met een houten, leisteen of marmeren plank (jouw keuze, ga voor wat jij het mooist vindt) en selecteer verschillende soorten kazen, vleeswaren en crackers. Maak het af met vers fruit en noten voor die extra bite.
Allemaal leuk en aardig, maar wélke kazen en vleeswaren hebben we dan nodig?
Met deze tips creëer je een borrelplank die er geweldig uitziet en die jouw gasten nog lang zullen herinneren. Perfect voor elke feestelijke gelegenheid en vooral heerlijk voor jou en je gezelschap. En vergeet niet: oefening baart kunst. Enjoy!
Bron: Daily Mom
Ga voor me-time met Kek Mama Magazine!