VIDEO: dit gebeurt er als Glennis Grace jouw wedding ‘crasht’

01.07.2019 10:45
glennis-grace-wedding-crash

Denk je elkaar omringd door familie en vrienden het jawoord te geven, staat wedding crasher Glennis Grace ineens voor je neus om het prachtige ‘I Will Always Love You’ te zingen: het overkwam bruidspaar Tamara en Hans.

Een grap?

Je zou bijna denken dat het een grap is, maar nee; dus niet. Bekijk onderstaande video’s van de zangeres op Instagram maar:

 

 

Lees ook
6x de mooiste stranden om te trouwen >

 

Klassieker

Whitney Houstons I Will Always Love You staat al jaren in het rijtje van meest gedraaide nummers op bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om het niet alleen te zingen tijdens haar concerten in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens huwelijksceremonies en huwelijksfeesten van iedereen die vindt dat dit nummer niet op hun bruiloft mag ontbreken. Via haar website konden bruidsparen, die op 29 juni zouden trouwen, zich aanmelden. En dat gebeurde massaal, maar Tamara en Hans waren de gelukkige winnaars.

 

Niet gewonnen? Jullie kunnen de zangeres altijd nog op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 zien optreden in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.