Bobbi Eden zoals je haar nooit eerder zag

29.05.2017 19:58

Bobbi Eden en haar man willen eindelijk weer eens een ‘leuk filmpje’ maken. Maar dat is nog niet zo makkelijk als er een baby in huis ligt te slapen. Of nou ja slapen… Ook al worden Bobbi en Mark steeds gestoord door gehuil, ze blijven proberen. Met verrassend resultaat.

Bobbi Eden twitterde eind mei dat ze niet ingaat op geruchten over een uitgelekte sekstape van haar en haar man Mark. Er ontstond rumoer, maar… het was een stunt van ons! Want: een spannend seksleven is nou eenmaal niet vanzelfsprekend als je kinderen hebt.

 

Hoezo de hele tijd rampetampen?

Hoofdredacteur Sara van Gorp: ‘Je kunt ervan balen dat je seksleven niet altijd geweldig is als je kinderen hebt, maar je kunt er ook om grinniken. Dat helpt. Daarom hebben we deze video met Bobbi en Mark gemaakt.’

Bobbi Eden: ‘Toen Kek Mama vroeg of wij mee wilden doen aan deze video, zeiden we meteen ‘ja’. Het is nog steeds een soort taboe dat de seks na het krijgen van kinderen een tijdje minder is, maar het is heel normaal. Juist omdat mensen over Mark en mij denken dat we de hele tijd liggen te rampetampen, is het een goeie grap. Je moet het met een knipoog zien. Bij ons staat seks sinds de geboorte van Brandon ook niet meer heel hoog op de agenda. En dat komt wel weer goed, no panic on the Titanic.’

 

Vermoeidheid als libidokiller

Bobbi en Mark zijn zeker niet de enige: 70% van de moeders heeft minder seks dan voordat er kinderen waren. Dat blijkt uit de Kek Mama enquête. En 44% van hen wil meer seks. Voor vaders ligt dat op 70%. Zorgen en vermoeidheid blijken absolute libidokillers. Bij 74% van de stellen is seks anders sinds er kinderen zijn. En dan ben je een keer aan de gang, begint je kind te huilen of staat er een in de slaapkamer. Handige oplossing: 50% van de moeders uit het Kek Mama-onderzoek plant weleens seks. ‘Wijntje, hapje, leuk setje en genieten maar,’ aldus één van hen.

 

Slaapkamerstress? Kek Mama helpt

Het filmpje met Bobbi en Mark is onderdeel van de actie Slaapkamerstress? Kek Mama helpt. In de nieuwe Kek Mama met Bobbi, Mark en Brandon op de cover, en op deze site vind je de komende vier weken massa’s relativerende en herkenbare artikelen over liefde en lust. Ook leuk: we geven twee keer een lekker weekend Maastricht weg voor twee personen. Dan heb je gegarandeerd geen slaapkamerstress.

 

Meer seksfeiten uit de Kek Mama enquête:

  • Gemiddeld was het vijftig dagen na de bevalling zover. Meer dan de helft (56%) genoot ervan, van de rest vond 28% er niet veel aan en vond 5% het ronduit vreselijk

  • Sinds er kinderen zijn heeft 70% minder seks dan daarvoor. Bij 22% bleef de frequentie gelijk en slechts 9% ging het vaker dan eerst doen.

  • 14% is weleens betrapt door hun kroost