Betrapt tijdens de seksiësta: ‘De Spaanse schoonmaakster schrok zich rot’

22.07.2021 13:02
betrapt tijdens de seksiësta Beeld: Getty Images

Een aangeslagen rookmelder of flinterdunne stacaravanwandjes: waan je je op vakantie onbespied om weer eens helemaal in elkaar op te gaan, blijk je toch ergens geen rekening mee te hebben gehouden.

Helen (29) getrouwd met Koen (30), moeder van Dani en Xavi (4): “Het idee was leuk. Tweeling ons bed voor hun middagslaapje, papa en mama op de bedbank in de huiskamer aan de seksiësta. Maar niet handig op het moment dat nou juist de kamermeisjes hun schoonmaakronde deden in ons appartement. En nergens zo’n rottig ‘Do not disturb’-kaartje te vinden.

Koen ging expres op de uitkijk staan en maakte met handen en voeten duidelijk dat ze onze kamer mochten overslaan. Ik denk niet dat ze hem begrepen, want midden in onze vrijpartij stapte de Spaanse cleaning lady binnen met een stapel schone handdoeken die ze van schrik uit haar handen liet vallen onder de uitroep: ‘Dios mio!’ Ik geneerde me net zo, had het liefst meteen uitgecheckt.”
 

Niks mis met opa's oren

Gwendolyn (33), getrouwd met Roy (37), moeder van Gean (5): “Samen met mijn schoonouders gingen we drie weken naar Zuid Frankrijk. We zaten met z’n allen in een luxe stacaravan, wel zo handig om de zorg te delen voor onze ondernemende peuter. Na een paar dagen onthouding – we zouden het écht niet doen met zijn ouders in de buurt – stonden we op knappen.

Alle door ons gescreende plekken voor mogelijke gemeenschap waren afgekeurd: te vies, te klein, te druk. Dan toch maar in de caravan en op fluisterniveau. Dat dat zelfs nog te hard was, realiseerden we ons toen we ’s morgens aan het ontbijt zaten en mijn schoonvader net iets te vaak knipogend zei dat hij ook jong was geweest. De bordkartonnen wandjes van de stacaravan hielden blijkbaar niets tegen.”
 

Stomende seks

Dagmar (40), getrouwd met Liesbeth (39), moeder van Gijs (4): “Gijsje lag lekker op bed na een hele dag struinen door Barcelona, Lies en ik doken samen onder de douche. In eerste instantie niet voor een vrijpartij, maar dat werd het uiteindelijk wel. Doordat we zo lang bezig waren – denk aan twee vrouwen die eerst hun haren wassen, dan ontharen, elkaars lijven inschuimen en dan ook nog eens seksen – was er een ongelofelijke hoeveelheid stoom vanuit de badkamer de slaapkamer binnengedrongen. Zo veel dat de rookmelder aansloeg en enorm tekeerging. Met als gevolg: kind huilend wakker, het halve hotel op stelten, security voor de deur en wij met twee knalrode koppen ons excuseren voor de overlast.”
 

Lees ook
Zomerblunders: ‘In mijn beste Frans vroeg ik de campingvader of hij geloofde in dildo’s’ >

 

Leuk dat jullie dit delen

Juud (31), vriend Hessel (33) en dochter Mex (2,5): “De avond ervoor waren we aangekomen in ons appartement in Griekenland. Het vliegen en de reis met Mex, onze dreumes van één, was prima gegaan en we lagen er allemaal op tijd in. Om zes uur ’s morgens stond Mex rechtop in haar ledikant: ‘Mama wakker!’ We gaven haar mijn telefoon met een filmpje van Peppa Pig, zodat we zelf nog een beetje konden luieren.

Aangezien we Mex veilig wisten in het bedje met haar geliefde cartoon, lagen we elkaar te strelen en knuffelen en gingen steeds een stapje verder. We waren net lekker op dreef, toen de telefoon van Hessel ging: zijn broer belde. We schrokken. Mijn zwager belt nooit, laat staan om 6.15 uur. Er moest iets ergs zijn. Dat was het ook, alleen iets anders dan wij dachten.

Mijn zwager vroeg heel droog: ‘Weten jullie dat jullie live op Facebook zijn?’ Met mijn hartslag in mijn keel griste ik de telefoon uit de handjes van Mex. Hoe ze het precies heeft gedaan, is me nog steeds een raadsel. Maar het klopte, terwijl wij lekker aan het seksen waren, had zij ons gefilmd. Tenminste, je zag ons niet live in actie, wel het plafond, de muren, lakens en een stuk bil van mij. Maar je hoorde des te meer. En ik kreeg nogmaals een hartverzakking toen bleek dat deze 33 seconden ‘porno’ door Facebook bewaard waren en later als een post van mij werden gebracht.

Ik wist niet hoe gauw ik die beelden moest vernietigen, maar zag nog wel hoeveel ‘views’ we hadden gehad. De schade viel mee, al hadden 21 kijkers toch nog op dit vroege uur meegenoten van onze vrijpartij. Geen idee wie overigens. Alleen mijn zwager heeft zich geopenbaard, hij maakt er graag grappen over. Wel zijn we sindsdien ultra voorzichtig. Ik denk dat Mex ook de enige peuter van Nederland is zonder iPad.”
 

Onderwaterspektakel

Lara (29), getrouwd met Tim (30), zwanger van hun eerste kind: “Onze huwelijksreis vierden we op Curaçao. Na een paar dagen wilden we een rustig dagje strand houden, zonder ladingen toeristen. We huurden een auto, reden een uur, tot we een volkomen verlaten strandje zagen. Eenmaal zwemmend en zoenend leek het ons wel lollig om het eens in zee te doen. Onze badkleding was zo uit en die bonden we om onze polsen. Terwijl we heerlijk bezig waren, zagen we opeens allemaal luchtbellen om ons heen. Even later gevolgd door een groepje duikers die in vol ornaat om ons heen opdoken en met hun duim en wijsvinger het oké-teken vormden, onder water het signaal dat alles goed gaat. Ik schaamde me kapot, wist niet hoe snel ik mijn bikini weer moest aantrekken.”
 

Gratis entertainment

Lotte (28), getrouwd met Lucas (29), zit midden in een ivf-zwangerschapstraject: “Het was zomer 2012, Lucas en ik liepen allebei stage in het buitenland en kwamen voor een korte vakantie naar een camping in België waar mijn ouders een permanente staanplaats hebben. Wij sliepen in een tentje naast die van mijn ouders en mijn broer lag net als altijd in de zijpukkel naast ons. De nood was hoog, maar de mogelijkheden beperkt. We besloten ons samen terug te trekken in de douche. Er waren meerdere gezinshokjes waar je je met je kinderen tegelijk kon wassen. Lucas en ik sneakten in een ervan.

Nadat we elkaar heerlijk hadden gemasseerd onder de douche en hij me half tegen de muur nam, stapten we voldaan weer naar buiten. Daar stond inmiddels een enorme rij mensen die ons spottend en hoofdschuddend aankeken. Pas toen zag ik ook de zwarte, door het water glimmende vloer die als een spiegel werkte. De rij wachtenden hadden zo onze contouren kunnen volgen en daarmee ook de hele vrijpartij.”
 

Dit artikel staat in Kek Mama 08-2021.

 

Meer persoonlijke verhalen lezen?
Bestel het nieuwste Kek Mama nummer nu zonder verzendkosten >