Zwanger of moeder geworden? Kom naar de digitale editie van het ‘In De Wolken Festival’

05.10.2020 20:12
leuke-dubbele-babynamen

Inspirerende webinars voor (aanstaande) vaders of moeders, leuke workshops, interessante podcasts en de mooiste babymerken met flinke korting: dit jaar pakt het ‘In De Wolken Festival’ groots uit met de eerste digitale editie. 

En echt, daar wíl je bij zijn!

 

Hoe zit de digitale editie eruit?

Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan vanuit z’n luie stoel genieten van het bomvolle online programma. Via de streams geven experts inspirerende webinars over precies dat wat jij wilt weten als (aanstaande) vader of moeder. Doe mee aan workshops en luister dagelijks mee naar de beste podcasts met alle ins en outs over het ouderschap. En: er kan natuurlijk geshopt worden. Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes.

 

Meedoen? Zo werkt ’t

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn. Je ontvangt een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event.