Zo voelt een moeder zich als ze de favoriete knuffel van haar kind kwijtraakt

10.04.2018 11:46
moeder-favoriete-knuffel-kind-kwijt

Actrice en moeder Busy Philipps kreeg meteen een knoop in haar maag toen ze merkte dat ze na een vakantie op Hawaii de twee teddyberen (Radar en Flat Bear) van haar dochter was vergeten in het hotel.

In een reeks Instagram stories vertelt ze dat ze er kapot van is.

 

‘Zo verdrietig’

“Mijn dochter is zo verdrietig. Ik heb na thuiskomst meteen de schoonmakers gebeld, maar ook zij kunnen niets vinden. Waarschijnlijk zijn ze tegelijk met het beddengoed in de was gegooid, dus hopelijk vinden ze ze alsnog”, zegt Busy.

 

Waardevol

Vervolgens blikt ze terug op haar eigen jeugd. “Ik kan me nog herinneren dat ik mijn favoriete knuffelhond kwijtraakte. De knuffel die ik overal mee naartoe nam en waarmee ik altijd in slaap viel. Gelukkig vonden we precies dezelfde hond via Amazon en de originele knuffel lag de volgende dag onder de bank.” Maar wat blijkt? Een van de beren van haar dochter, Radar, is vroeger ook van Busy geweest. “En dat maakt de knuffel voor mijn kind nog waardevoller.”

 

‘Het zijn maar knuffels’

“Natuurlijk ben ik blij dat we gezond en wel terug zijn gekomen van onze vakantie en ik bedoel: het zijn maar knuffels”, gaat Busy verder, “Maar toch is het mijn verantwoordelijkheid. Ik heb het gevoel dat ik heb gefaald als moeder.”

 

Oproep

Om er alles aan te doen om de knuffelberen terug te krijgen, plaatst ze ook nog een foto op Instagram met een oproep. “Als je in het Four Seasons Resort Hualalai verblijft of je kent iemand die werkt bij Laundry Facility, hou alsjeblieft je ogen open.”

Radar werd niet veel later gevonden, Flat Bear is nog zoek.

 

Bron: Scary Mommy

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >