In samenwerking met Kek Mama

Van plassen stampen tot koekjes bakken: 5x de leukste tips in de herfst

07.10.2019 11:58
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Op mooie herfstdagen is het heerlijk om door de bossen te struinen. Maar klettert de regen tegen de ramen, dan is er binnen ook van alles te doen. Kek Mama zet de leukste tips voor binnen en buiten op een rij.


Naar het bos 

Gekleurde bladeren, paddestoelen en een verdwaalde stronk: in de herfst is het bos op z'n mooist. Neem daarom een tas mee en prop deze vol met bladeren, eikels, beukennootjes en kastanjes – kan je daar thuis weer een eindeloos mooie herfsttafel van maken.

Swipen 

Jij een tijdschrift, je kind even swipen – ook dat moet kunnen op druilerige dagen. De Kurio Tab Connect Studio 100  is een kindvriendelijke tablet met een beschermende hoes. Handig voor als dat kopje thee onverwacht omvalt of de tablet uit de handen glijdt. Het geheugen van 16GB is voldoende voor het opslaan van video's, foto's en apps. Je kunt eenvoudig tijdslimieten instellen. Met een speciale app kun je de tablet op afstand bedienen en communiceren met je kind. Op de tablet staat standaard al voorgeprogrammeerde kindvriendelijke content en om je kind te beschermen tegen ongepaste websites zijn meer dan 34 miljard url's gefilterd. De Blue Light Protection-technologie beschermt de ogen tegen blauw licht.

De Kurio Tab Connect Studio 100 is zowel in de winkel als online verkrijgbaar. Meer info vind je hier.

Kabouterpad 

Met een knapzak op je rug en een opdrachtboekje in je hand wordt een wandeling door het bos nog leuker. In Nederland zijn meer dan zestig kabouterpaden, met vaak een restaurant als startpunt. Ideaal voor een bak koffie en limonade na afloop.

Plassen stampen 

Naar buiten als het met bakken uit de hemel komt? Gewoon doen, want niets is leuker dan keihard in plassen stampen. En daarna natuurlijk binnen opdrogen met thee, koekjes en de verwarming op maximaal.

Koekjes bakken

Altijd een succes en supermakkelijk, want alleen al met bloem, suiker, boter, eieren en wat zout maak je de lekkerste zandkoekjes. Wil je er een écht feest van maken? Koop er dan ook gelijk wat glitters, glazuur en snoepjes als versiering bij. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >