In samenwerking met Kek Mama

Van hutten bouwen tot verkleedfeest: 5 x binnenspelen in de herfst

13.11.2019 07:00
binnenspelen herfst vsm

Natte, koude en onstuimige herfstdagen nodigen niet bepaald uit om erop uit te trekken. Hoeft ook niet, want zo vermaken jouw kinderen zich binnen ook prima. 


Hutten bouwen 

Verzamel dekens, kussens en kleden en laat je kinderen zelf hutten bouwen in huis. Terwijl zij onder de tafel picknicken, zit jij met koffie op de bank. 
 

Verkleedfeest 

Altijd een goed idee, want verkleden stimuleert de fantasie van de meeste kinderen. Heb je ineens een dino, beer, Roodkapje of prinses in huis. 
 

Kleuren 2.0 

Eentje om te bewaren: koop een katoenen tafelkleed en een setje textielstiften. Allemaal aan tafel en tekenen en kleuren maar. 
 

Bakken 

De meeste kinderen helpen graag mee in de keuken, dus koekjes bakken is een gouden zet. Kliederen met deeg en natuurlijk je vingers aflikken. Fijn voordeel: je huis ruikt in no time verrukkelijk. 
 

Bioscoop bouwen

Matrassen naar beneden, gordijnen dicht en samen een film uitkiezen – en dan natuurlijk die verse koekjes voor erbij.
 

Vrijer ademen 

Of ze nu binnen of buiten spelen, het liefst zie je dat ze onbezorgd bezig zijn. Maar wist je dat de meeste baby’s en kleine kinderen hun neus nog niet goed kunnen snuiten? Dit kan de ademhaling beïnvloeden, wat vervelend kan zijn bij het eten, slapen en spelen. Met VSM Kind Nisykind neusspray kan je kind opgelucht ademhalen. De spray verlicht en verzorgt de luchtwegen. Kindvriendelijk dankzij de zachte verstuiving en kleine dosering. Vanaf de geboorte te gebruiken. 

Lees meer over VSM Kind Nisykind neusspray op vsm.nl

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >