Trappen maar: de leukste kinderfietsen op een rij

02.07.2020 11:52
leukste kinderfietsen Beeld: Shutterstock

Is je kind wel klaar met z’n driewieler? Dan wordt het tijd voor een echte fiets. Check dit fijne lijstje ter inspiratie.

Nogan Vintage Transportfiets

Met een dubbele stang, stevig zadel en een hippe voordrager is deze fiets helemaal van nu. Verkrijgbaar in zwart of groen.

Je koopt ‘m hier.

 

Frozen fiets

Is je kind weg van Frozen? Met deze fiets van Anna & Elsa wordt de hele buurt onveilig gemaakt. En ja, hij is nogal eh… opvallend. Maar hé, let it go.

Je koopt ‘m hier.
 

Lees ook:
Zo leer je je kind goed en veilig fietsen >

 

Popal Funjet X

Een fijne fiets als je kind wat meer wil dan alleen maar naar school of de sportclub fietsen. Dankzij de dubbelwandige velg crosst-ie namelijk zonder problemen tig keer over stoepwandjes. Gevaarlijk? Nee hoor, met de terugtrap- én handrem staat hij in no time stil.

Je bestelt ‘m hier.

 

2Cycle Cruiser 

Heeft je kind het fietsen nog niet zo lang onder de knie? Op dit model kan hij met zijwieltjes nog even oefenen en zodra hij stevig fietst, haal je die er gewoon vanaf. Ook de extra dikke banden en het brede stuur zorgen voor meer houvast.

Je koopt ‘m hier.

 

Highlander Zoo

Als je kind een fiets wil in een bijzondere kleur, dan kun je hier best mee aankomen. De Highlander Zoo is wit met goud en achterop voorzien van een klapstandaard.

Je koopt ‘m hier.

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >