Sterrenbeeld Waterman: dít zijn de karaktereigenschappen van je kind

13.01.2021 15:40
sterrenbeeld waterman zegt over je kind Beeld: Getty Images

Als je kind geboren is tussen 20 januari en 18 februari, dan is hij een Waterman. Maar wat zegt dat over zijn karakter? Wij zochten het voor je uit.

Eigenwijs

Een Waterman is een tikkeltje eigenwijs en zal hierdoor graag dingen op zijn eigen manier doen. Geef ‘m vooral die vrijheid, want alleen zo kan hij zich het beste ontwikkelen. Een leven vol met structuur en regels maakt hem niet gelukkig; watermannen zijn dol op avontuur. 
 

Emoties

Omdat Watermannen de wereld door een rationele bril bekijken, vinden ze omgaan met emoties soms lastig. Emoties zijn immers niet altijd rationeel te verklaren.
 

Lees ook
51 dingen die je denkt wanneer vriendjes komen spelen >

 

Vriendschappen

Ondanks dat je kind misschien wat gereserveerd is, maakt hij makkelijk vrienden. Hij is grappig, sociaal en graag onder de mensen. Hij heeft alles voor zijn vriendjes over, maar zodra hij merkt dat het van één kant komt, is-ie er ook snel klaar mee. Door zijn nuchtere kijk op de wereld kan je kind soms misschien wat hard overkomen, maar het is altijd vanuit een goed hart. 
 

Natuur

Een Waterman houdt van de natuur en is daarom graag buiten. Geef ‘m een paar knikkers, laat hem lekker in plassen stampen of door de modder banjeren en hij is helemaal in z’n element.
 

Bron: Paravisie & Astrokunst

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >