Sterrenbeeld Stier: dit zegt dat over je kind

04.11.2020 08:52
sterrenbeeld stier zegt over je kind Beeld: Getty Images

Is je kind geboren tussen 20 april en 21 mei? Vast geen verrassing dat hij dan behoorlijk koppig kan zijn. Nog meer leuke eigenschappen van de Stier zetten we hier voor je op een rij.

Geduldig

Grote kans dat je kind een heel rustige, natuurlijke uitstraling heeft. De meeste Stieren zijn namelijk geduldige, zachtaardige mensen.

Maar let wel op: als je kind kwaad is, dan gebeurt het tegenovergestelde en kan hij echt door het lint gaan. En dat heb je liever niet in een overvolle supermarkt – het kost namelijk aardig wat tijd om hem weer rustig te krijgen.
 

Koppig

Je kind kan behoorlijk koppig en standvastig zijn. Ook is hij veelal praktisch en nuchter ingesteld.
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Ram: dit zegt dat over je kind >

 

Gezinsmens

Bang dat je je kind straks niet zo vaak meer ziet als hij eenmaal op zichzelf woont? Geen zorgen: Stieren vinden het gezin en de familie erg belangrijk en brengen graag veel tijd door met hun dierbaren.

Die loyaliteit zie je trouwens ook terug in zijn vriendschappen: meestal zijn ze vrienden voor het leven en onthouden ze alle belangrijke momenten zoals verjaardagen.
 

Kunstzinnig

Misschien is één van de hobby’s van je kind wel schilderen of knutselen. Stieren zijn namelijk behoorlijk creatief en velen van hen vinden een baan in de culturele sector. Dus wie weet zie je je kind later wel schitteren in het theater of als kok in een restaurant.
 

Bron: astrokunst & paravisie

 

 

Nog meer leuke weetjes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >