Sterrenbeeld Schorpioen: dít zegt dat over je kind

16.12.2020 13:12
sterrenbeeld schorpioen zegt over je kind Beeld: Getty Images

Hij zet z’n tanden ergens in en is – meestal – goudeerlijk. Maar ook de volgende eigenschappen zou je in jouw kleine Schorpioen (23 oktober – 21 november) kunnen herkennen.

Vastberaden

Als jouw kind ergens z’n zinnen op heeft gezet, dan gebeurt het ook. Die vastberadenheid zit heel diep en is mooi, maar kan er ook voor zorgen dat hij een tikje cynisch en achterdochtig is.
 

Probleemoplosser

Een Schorpioen wil per se weten hoe iets zit. Hij zoekt dingen tot de bodem uit en als iets niet klopt, wil hij een manier vinden om het op te lossen.
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Maagd: dit zijn de karaktereigenschappen van je kind >

 

Eerlijk

Een leugentje om bestwil daargelaten, maar je kind vindt het belangrijk om eerlijk te zijn. Hij is redelijk, vriendelijk en toegewijd als het gaat om zijn relatie met familie en vrienden. Die doen er trouwens goed aan om hem als vriend te behouden – want als ze hem laten vallen, komt hij nooit meer terug.
 

Harde werker

Waarschijnlijk zal je kind op zoek gaan naar een baan die zorgt voor veel afwisseling. Dat is belangrijk voor hem, net als dat carrière en privé strikt gescheiden blijven.

Schorpioenen zijn harde werkers en geven niet op. Een beroep dat goed bij hem zou passen is die van wetenschapper, onderzoeker of bedrijfsmanager.

Bron: Astrokunst & Paravisie

 

 

Op de hoogte blijven van meer leuke weetjes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >