Sterrenbeeld Kreeft? Dan heeft je kind déze karaktereigenschappen

18.11.2020 12:12
sterrenbeeld kreeft zegt over je kind Beeld: Getty Images

Gevoelig, zorgzaam en een gezelligheidsdier: zomaar een aantal mooie eigenschappen als je geboren bent tussen 22 juni en 22 juli. Maar er valt meer te zeggen over jouw mini-Kreeft. En wel dit.

Gevoelig

Als jij niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat je kind dat haarfijn in de gaten heeft, zonder dat je het laat merken. Kreeften zijn namelijk nogal gevoelige en emotionele mensen.
 

Humeurig

Het leven met een Kreeft(je) gaat niet altijd over rozen, want je kind kan behoorlijk gehumeurd zijn. Let ook op zijn ‘kwaliteit’ om te manipuleren; voor je het weet heeft hij je overgehaald om iets in zijn voordeel te doen.
 

Nog meer leuke feitjes weten over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram >

 

Beschermend

Misschien wel iets té, als het om zijn dierbaren gaat. Tegelijkertijd is het natuurlijk heel mooi dat een Kreeft zoveel waarde hecht aan familiebanden en vriendschappen. Vaak heeft hij vriendschappen die voor het leven zijn.
 

Probleemoplosser

Kreeften werken graag zo zelfstandig mogelijk. Ze zijn goed in het observeren en analyseren van situaties, om er vervolgens een passende oplossing bij te bedenken.

Dus wie weet: misschien zie jij je kind later wel schitteren in de politiek. Een ander beroep dat vaak bij Kreeften voorkomt is verpleegkundige.
 

Bron: Astrokunst & Paravisie

 

 

Lees ook
Sterrenbeeld Tweelingen: dit zegt dat over je kind >