Snacks (of satisfyer) verstoppen voor je kind? Dit is dé oplossing

12.02.2024 11:20
snacks verstoppen kind Bron: Pexels

Kinderen hebben een soort zesde zintuig als het aankomt op snacks. Horen ze een krakend zakje, dan staan ze binnen no time naast je met de woorden: “Wat eet je?” Om nog maar niet te spreken over pubers, die binnen één dag de snacks voor een hele week opeten.

Een chocoladereep helemaal voor jou alleen zit er dan waarschijnlijk ook niet in. Of toch wel? Stiekem je snacks verstoppen lijkt namelijk een geniale oplossing voor dit probleem. Alleen waar verstop je ze dan?

Snacks verstoppen voor je kind

Chocolade tussen je ondergoed of make-up is niet zo lekker, dus verzonnen deze meubelmakers een andere oplossing voor hun opdrachtgevers. Namelijk, een geheime la. Dit geheime laatje is gebouwd onder een andere lade, waardoor hij onzichtbaar is. Een soort dubbele bodem dus, maar dan veel makkelijker in gebruik.

De video van deze geniale hack gaat al snel viral en mensen zijn dolenthousiast. ‘Geniaal’ en ‘Dat is geweldig’ zijn een aantal reacties onder de post. Toch ziet niet iedereen dit als een verstopplek voor snacks. “Dat is geen laatje voor snacks, maar voor volwassen snoepjes”, zegt iemand. Een ander vindt het meer geschikt voor het opbergen van seksspeeltjes en nog iemand anders voor het verstoppen van zijn wapens. Het blijft immers Amerika. Wij zijn in ieder geval wel enthousiast over dit laatje, nu nog iemand zoeken die hem voor ons wil inbouwen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.