In samenwerking met Kek Mama

POLL: Mag jouw kind later alles worden?

25.04.2017 15:00
Beeld: Getty Beeld: Getty

Brandweerman, juf, fotograaf, zangeres, dokter, vuilnisman of programmeur. Het maakt niet uit welk beroep je kind later kiest, als hij z’n dromen maar najaagt.

Barbie Video Game Hero

Daar is Barbie het trouwens roerend mee eens: zij is in haar nieuwste film Barbie Video Game Hero namelijk een game developer. Een razend spannende film waarin de wereld wordt aangevallen door een onbekend computervirus, en Barbie en haar vrienden Cutie en Bella er alles aan moeten doen om de wereld te redden. Benieuwd naar het hele verhaal? Barbie Video Game Hero is nu te zien op DVD. Ook leuk: de Barbiepoppen uit de film zijn nu ook verkrijgbaar!

 

You Can Be Anything

Barbie Video Game Hero is onderdeel van de nieuwe Barbie-campagne You Can Be Anything, met als doel kinderen te stimuleren hun dromen na te leven. Én om te laten zien dat meisjes ook programmeur, wetenschapper of game developer kunnen worden, net als Barbie. Die verandering is gelukkig al gaande, want uit dit onderzoek blijkt dat het beroep van wetenschapper in de top 5 droombanen van meisjes staat.

 

Word een game developer, net als Barbie

Wil je jouw kind inspireren om later alles te worden wat hij wil, bijvoorbeeld een game developer? Doe dan mee met deze geweldige winactie, waarbij je kans maakt op een van de tien Barbiepoppen uit de film Barbie Super Game Hero mét gratis download voor Just Dance – Barbie editie. Bovendien maak je ook nog eens kans op één van de vijf coding classes, gegeven door een echte game developer. En het leuke is dat je kind dan ook nog iemand mag meenemen. Ga nu naar de winactie.

 

Poll: Mag jouw kind later alles worden?