Op het verlanglijstje: dít zijn de leukste Barbies

22.11.2020 12:52
verlanglijstje leukste barbies kind Beeld: Shutterstock

Barbie vierde onlangs haar zestigste verjaardag, maar ze blijft er jaloersmakend jong uit zien en is nog even energiek als vroeger. Dus jouw kind kan – net als jij dat deed – de mooiste avonturen met haar beleven. Dit zijn de leukste Barbiepoppen van dit moment.

Zeemeermin

In bad gaan was nog nooit zo leuk: druk op de knop op het middel van Barbie en ze beweegt haar staart om te gaan zwemmen. En haal je haar in of uit het water? Dan start een spetterende lichtshow waar je U tegen zegt.

Hier koop je ‘m.

Ruiter

Een geweldig Sinterklaascadeau als je kind weg is van paarden of zelf op paardrijden zit. Bij de set krijg je niet alleen een Barbie-ruiter, maar ook het broertje van Sints ‘Ozosnel’.

Koop de set hier.

 

Fashionista

Jij droomt misschien al jaren van een walk-in closet, Barbie heeft ‘m gewoon. En met jurken, schoenen, kettingen en tassen is-ie zo goed gevuld, dat je kind er uren speelplezier aan heeft.

Hier koop je de set.

 

Tortelduifjes

Ken, wat is daarop jouw antwoord? Jawel, Barbie en haar wederhelft treden in het huwelijksbootje onder toeziend oog van bruidsmeisjes Stacie en Chelsea. Oh, en vergeet de taart en bruidsboeketten niet. Als dát geen feestje wordt.

Hier koop je de set.

 

Lees ook:
Een nieuwe look voor Barbie >

 

Chefkok

Is jouw kind dol op koken en bakken? Dan kan-ie nu samen met Barbie aan de slag in de keuken. De pop wordt geleverd met koksmuts en pan.

Hier koop je ‘m.

 

Reiziger

Door het coronavirus zit een vakantie er even niet in, maar met Daisy (de curvy Barbie van Mattel) kan je kind alsnog de hele wereld rondreizen. Onderweg gaat poes mee, een gitaar en fotocamera – wel even rekening houden met extra bagagekosten, dus.

Hier koop je ‘m.

 

Chelsea

De kleine zus van Barbie, die er wonderbaarlijk genoeg ieder uur anders uit ziet. Je kind kan haar namelijk via een doorzichtige buis met warm water veranderen van kleur. Maar ook de ogen en het haar worden anders – en daarna kan het aankleden beginnen.

Koop de Chelsea Color Reveal hier.

Voetbalster

Check dat voetbaltenue met stoere gele sokken: de Oranje Leeuwinnen zijn er niets bij.

Hier koop je deze Barbie.

Ken

Ken draait z’n hand niet om voor een wasje meer of minder, bewijst deze variant wel.

Hier koop je ‘m.

 

 

Nog meer tips voor leuke cadeaus voor je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >