In samenwerking met Kek Mama

Ontwerp je eigen Tripp Trapp-stoel

23.11.2016 22:04
Beeld: Stokke Beeld: Stokke

De perfecte kinderstoel moet goede steun bieden en lang meegaan. En laten we eerlijk zijn, het is wel zo leuk als het ook nog mooi in je interieur past. Met de populaire Tripp Trapp zit je wat dat betreft helemaal goed. 

Nu komt Stokke, het bedrijf achter de stoel, met een versie die je zelf kunt personaliseren. Zo past het minimalistische meubelstuk nog beter in jouw woon- of eetkamer. De kinderstoel is in diverse kleuren te verkrijgen. Van donkergroen tot felroze. 

10 miljoen exemplaren 

De eerste Tripp Trapp kinderstoel werd gemaakt in 1972. Sinds die tijd zijn er 10 miljoen exemplaren geproduceerd. Meer dan 40 jaar later is het Scandinavische design van Peter Opsvik onveranderd. Niet gek, want deze stoel gaat mee van de geboorte tot de volwassentijd.  

Groeispurt 

Voor baby’s tot 6 maanden is er de newborn set, waarbij een soort maxi cosi wordt vastgemaakt in de richels van de stoel. De stoel is zo ontworpen dat er aan de eettafel ook een plekje voor het kind wordt gecreëerd. Supergezellig. Vanaf ½ tot 2 jaar biedt Stokke een set aan die je kind rechtop in de stoel zet. Als jouw dochter of zoon drie jaar oud is, kunnen ze zelfstandig op de stoel zitten. Het plankje waarop de kinderen zitten kun je verstellen na elke groeispurt. Zijn ze echt te oud voor een kinderstoel? Dan kun je het meubelstuk transformeren tot bureaustoel. De stoel houdt een gewicht tot 80 kilo.  

Eigen stoel

Op de website kun je zelf een Tripp Trapp-stoel samenstellen. Heb je geen tijd of zin om je eigen stoel te ontwerpen? Een compleet exemplaar met alles erop en eraan kost €189,- en is hier te koop.