Moeder overladen met kritiek nadat ze speelgoed zoontje weggooit

03.06.2021 08:14

Wat doe je als je kind pertinent weigert z’n kamer op te ruimen? Deze moeder was er zó klaar mee, dat ze het rondslingerende speelgoed van haar zoon in een vuilniszak stopte. Die rigoureuze actie leverde haar bakken kritiek op.

Tabatha Marie vindt het belangrijk dat haar zoon zijn eigen rommel opruimt: ze wil geen ‘respectloze’ man opvoeden die verwacht dat een moeder of vrouw dat wel voor ‘m doet. Dus toen haar zoon opnieuw zei dat zíj zijn rommel moest opruimen, dacht ze: prima. Dan doe ik dat. Ze nam geen halve maatregelen en ging met een vuilniszak door zijn kamer om hem een les te leren. 

Tekst gaat verder onder video.

@tabathamarie

I hated seeing the look on his face when he seen his room. It hurt me just as much but my babies will not be disrespectful #parenting #fyp #foryoupage

♬ original sound – Tabatha Marie

Lees ook

Moeder bedenkt grappige hack om haar kinderen te laten opruimen

 

Vuilniszak in de kelder

Tabatha kreeg een hoop kritiek. Mensen vragen zich af waarom ze niet samen met haar zoon opruimt en vinden dat ze te veel eist van een achtjarige jongen. Eén troost: ze verzekert kijkers dat ze de vuilniszak met speelgoed bewaart in de kelder. Hij mag zijn speelgoed ’terugverdienen’ zodra hij beter gedrag vertoont. 

Tekst gaat verder onder video.

@tabathamarie

Part 556/982727782938 last video on my child cleaning his room #fyp #foryoupage

♬ original sound – Tabatha Marie

 

‘Beste vrienden’

De moeder zegt dat de band met haar zoon sinds de actie zelfs beter is dan ooit. ‘Ik ben normaal gesproken de moeder die over zich heen laat lopen. Nu liet ik dat een keer niet gebeuren, en zijn we beste vrienden.’ Ze krijgt ook steun van ouders die wel begrip hebben voor haar opruimtactiek. ‘Bewaar ze en pak ze opnieuw in voor verjaardagen of de kerst’, grapt iemand in de comments, en ‘Love it! Jij ruimt op zoals ik dat doe, goed gedaan moeder’. 

Bron: Bored Panda

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!