In samenwerking met Kek Mama

Zó maak je het jezelf makkelijker als (kersverse) mama

12.10.2023 06:30

Als je een kindje krijgt, gaat er een wereld vol liefde, maar ook vol poepluiers, huilbuien, buikkrampjes en gebroken nachten voor je open. En hoewel je het moederschap het allerbeste vervult op je eigen manier, is een handvat op z’n tijd wel zo lekker. Prénatal begrijpt je als geen ander. Zij zijn er voor je om je te helpen met vragen én om je op ideeën te brengen. Zodat jij volop kunt genieten van je kleintje. Altijd een luisterend (konijnen)oor

Wat dacht je bijvoorbeeld van het enorme assortiment aan zachte knuffels in alle soorten en maten? Hiermee geef je jouw kindje al vanaf dag één een knuffelvriend voor het leven. Om makkelijker in slaap te komen, bijvoorbeeld. Om monsters te verjagen, avonturen aan te gaan en over een tijd altijd een luisterend (konijnen)oor te bieden. Tip: koop er altijd twee, zodat je altijd een reserve hebt voor tijdens het logeren of wassen. En zodat je niet stad en land hoeft af te speuren als-ie onopgemerkt uit de kinderwagen valt.

Volksverhuizing

Ga je samen op pad? Ook dan maakt Prénatal het je met de enorme hoeveelheid kinderwagens, buggy’s, loopfietsen, autostoelen en draagzakken een tikkie makkelijker. En dat is wel zo fijn, want waar je vroeger zo de deur achter je dichttrok voor een spontane wandeling, is dat nu net even anders: op pad gaan met een kleintje lijkt soms wel een volksverhuizing.

Eerste hulp bij hapjes

Eten dat over de tafel wordt uitgesmeerd, bestek dat door de kamer vliegt of spaghettislierten over de rand van de kinderstoel: in de wereld van de (eerste) hapjes is Prénatal eveneens onmisbaar. Want of je nu op zoek bent naar producten tijdens borst- of flesvoeding, vieze monden de baas wil zijn of je kind tafelmanieren wil leren, de babywinkel helpt jou om alles in huis te hebben voor dit avontuur.

Kortom: bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt om het moederschap nét een tikkeltje makkelijker te maken. En dan shop je alle producten die wij voor je selecteerden ook nog met een mooie prijs!