In samenwerking met Kek Mama

Lente bomvol kleur: 6x de tofste én perfect zittende sneakers voor je kind

22.03.2023 11:26

Heb jij de voorjaarsmode al gespot? De (kinder)schoenen barsten van de felle kleuren en leuke designs. Wat dacht je van rode sneakers of gympen met een coole print? Een goede fit is superbelangrijk voor de voeten van je kind. Wil je weten welke schoenen lekker zitten, perfect passen én tegelijkertijd helemaal hot zijn? Bij Ziengs Schoenen – een fashion schoenen retailer die staat voor deskundigheid: een autoriteit op het gebied van (kinder)schoenen – vind je al dit moois fijn onder één dak.

Kleurenfeest en stoer stappen

Wedden dat je kind deze rode sneakers érg cool vindt? De opvallende sneakers zijn gemaakt van textiel en rubber en zitten comfortabel. Rent je kind zo mee weg.

Skechers Uno Air Blitz sneakers rood Textiel, € 69,99

Stoer en stevig. En het allerbelangrijkste; jouw kind loopt op een heerlijk voetbed dat goed is voor de ontwikkeling van de voeten. Deze Muyters sneaker is exclusief verkrijgbaar bij Ziengs.

Muyters sneakers groen € 79,99

Helemaal ‘in’ zijn stoere sneakers van Fila. De maten 33, 34 en 35 zijn voorzien van handige – en schattige – klittenbandsluiting. De maten 36 tot en met 39 hebben een coole zwarte veter.

Fila Fxventuno Sneakers grijs € 64,99

Print voor je kind

Naast felle kleuren zien we dit voorjaar voor kinderen ook veel leuke printjes voorbijkomen. Neutrale kleuren worden gecombineerd met leuke motieven. Ook barst het van pastel. Zachte kleuren en lieve prints op de schoenen maken de outfits meteen fris en lente-proof.

Een tijgerprint detail maakt deze schoenen direct bijzonder. Hip, stylish en ze zitten nog lekker ook. Deze sneakers staan leuk bij elke outfit. Wel zo makkelijk.

Muyters Airsole Sneakers wit, € 79,99

Pastel is altijd een goed idee in het voorjaar. Met deze vrolijke sneakers maak je iedere outfit helemaal af. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 28 tot en met maat 37. Ook fijn: het voelt net alsof je kind op wolkjes loopt.

Skechers Sneakers wit Synthetisch, € 54,99

Deze staan toch tof onder een jurk of rokje? De hoge gympen geven tegelijkertijd goede steun aan de voet en enkels van je kind. De comfortabele binnenzool is van suède. Hebben!

Muyters Veterboots beige Canvas € 39,99

Fashion en fit

Inspiratie opgedaan? Wil jij altijd lekker kunnen lopen, maar ook mooie schoenen aan je voeten en aan die van je kind? Dan ben je bij Ziengs aan het juiste adres. Kwalitatief goede (kinder)schoenen, die ook nog eens hip zijn. Word verliefd op je schoenen en Ziengs zorgt dat ze perfect passen. Of je nu op zoek bent naar de kleinste babyschoenen, stoere laarzen voor je dochter of vette sneakers voor je zoon of, welja, natuurlijk een nieuw paar voor jezelf. Ziengs zit bovenop de trends en brengt al dat moois de volgende dag al bij je thuis. Zo kun je vol kleur en energie het voorjaar in.

Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie op Ziengs.nl

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ziengs.