Lekker spelen en ontdekken: de leukste babygyms op een rij

26.10.2020 18:12
leukste babygyms Beeld: Shutterstock

Als je baby een paar maanden oud is, kan hij z’n lol op met een babygym: vanaf z’n rug kan hij daarop allerlei speeltjes en geluidjes ontdekken. Wij zetten de leukste modellen voor je op een rij.

Fisher Price

Een tripje naar de dierentuin is nog te vroeg, maar op deze speelmat kan je baby alvast kennismaken met een aantal dieren. En die zijn een stuk levendiger dan in het echt, want ze maken reuze interessante geluidjes.

Je koopt deze babygym hier.

 

Little Dutch

Liever een wat rustiger exemplaar in je woonkamer? Dan ga je voor deze leuke, effen schelp van Little Dutch met een paar leuke hangspeeltjes. Verkrijgbaar in blauw, roze of mint.

Je koopt ‘m hier.

 

Lamaze

Deze speelmat ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook nog eens een nieuw, uniek ontwerp. Je baby ligt namelijk op een draaimechanisme, waardoor hij werkt aan het versterken van de spieren in zijn boven- én onderlichaam.

Hier koop je ‘m.
 

Lees ook
Van compact tot extra breed: 7x fijne commodes >

 

Playgro

Het fijne aan deze babygym: je kunt ‘m op vijf verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld met de wanden omhoog of omlaag en met of zonder de speelbogen.

Ook handig: de speeltjes kun je er gemakkelijk afhalen en vastmaken aan de kinderwagen.

Je bestelt ‘m hier.

 

Trixie

Een spiegeltje, bijtring, rammelaar, knisperpapier: je kind heeft op deze leuke speelvos genoeg te ontdekken.

Hier bestel je ‘m.

 

Bright Stars

Zoek je een babygym die je wat langer kunt gebruiken dan de eerste twaalf maanden? Met dit model heeft je kind ook als peuter de grootste lol: vouw de randen omhoog en hij duikt zó in een ballenbak met de vijfendertig meegeleverde ballen.

Hier bestel je deze speelmat.

 

Yookidoo

Deze mat van Yookidoo vouw je in een mum van tijd in, zodat je baby ook tijdens de logeerpartij bij opa en oma op ontdekkingstocht kan gaan.

De mat is extra gevoerd – en dus lekker zacht – én je kunt ‘m gemakkelijk omvormen tot een stoeltje. Zo kan je mini-me ook rechtop zitten en spelen.

Hier bestel je deze babygym.

 

 

Nog meer tips en trucs voor de babytijd?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >